A kick-box akadémia, ahol nem csak a sportban fejlesztenek

A Zrínyi Miklós Kickbox Akadémia névadója, Zrínyi Miklós VI. danos kick-box mester és mesteredző valódi ikonja a kick-boxnak. Saját nevelésű tanítványaival tartja az órákat, minden korosztályban, tudományos megalapozottsággal. Az akadémia küldetése a sportág népszerűsítése mind gyermek, mind felnőtt korosztályban nemzetközileg elismert versenyzőkkel, átfogó edzésprogrammal és rugalmas órarenddel.

Füzettől az Excelen át a MotiBro-ig

Zrínyi Miklós edzőtermében több gyermek korosztály, versenyzők, és felnőtt hobbi sportolók is szívesen látogatják az órákat. Idővel a sok csoport, és az egyre bővülő edzői gárda áttekintése egyre több figyelmet vont el a szakmai munkától.

valódi szenvedélye az edzőtermi munka, és a versenyzők felkészítése a nagyobb megmérettetésekre. Kínlódásként élte meg, hogy ehelyett papírokat és Excel táblákat vezet. Ez sokkal több időt vont el az érdemi munkától, mint szerette volna. Ezért először elgondolkodott egy saját fejlesztésű szoftveren, ami levenné a nyilvántartással járó terhet a válláról, de erre sosem tudott elég időt szakítani.

Ami viszont azonnali lépésre késztette, hogy egy edzője el is hagyta a klubot, mert túl sok ideje ment el a klubbal kapcsolatos adminisztrációra, amit a magánélete sínylett meg. A Mester ekkor döntötte el: kipróbálja a MotiBro-t.

Zrínyi Miklós, vezetőedző, Zrínyi Miklós Kick-box Akadémia:

„Egy olyan sportakadémián, mint a miénk, ahol az óvodásoktól kezdve a felnőtt haladó és versenyzői csoportokon át változatos tanítványi igényeknek kell megfelelni, nem mindegy, hogy mennyi időt töltünk a nem szakmai feladatokkal… a MotiBro pedig tálcán kínálta a megoldást a napi problémákra.”

Friss, ropogós órarend

Az akadémia számára az egyik legelőnyösebb megoldás a valós időben frissülő órarend. Ebből a tanítványok bármikor tájékozódhatnak, mikor, hol, ki fogja tartani az edzéseket. Így mindenki előre meg tudja tervezni a hetét, nem érik csalódások.

„Egy modern, a tanítványok életébe beilleszthető akadémiát akarunk építeni! Ebben pedig elengedhetetlen, hogy azokon a csatornákon kommunikáljunk okosan, amelyeket a közönségünk mindennapjai során használ…”

A naprakész kimutatások varázsa

„Időt és pénzt tudok megspórolni, mert a számos beépített automatizmus révén azonnali visszajelzéseket kaphatnak az edzőink és klubvezetőként én is, ha valami elmaradás van a jelenlét vagy a bérletek ügyében.”

Mivel régebben minden egyes edző Excelben vagy papíron vezette az ügyfélnyilvántartást, a Mester csak minden hónap végén látta a klub eredményeit. Ráadásul ezt minden alkalommal macerás kimutatásgyártás előzte meg. Most viszont azonnal tudja követni az összes edzés adatait, a bevételeket, a létszámot. Ez a gyors adminisztráció és „azonnaliság” jót tesz a munkamorálnak, valamint könnyebben tud belefogni a közös munkába, amikor új edző kezd a klubnál.

Igazi kincsesbánya: visszakövethető sportolói életutak

Egy szakavatott edző számára az edzések fejlesztéséhez az egyik legértékesebb „alapanyagot” a tanítványok visszajelzései adják, amelyeket az akadémián a MotiBro-ban, minden sportoló saját adatlapján gyűjtenek össze. Valamint Miklós és a többi edző az eltárolt információk alapján tudják segíteni tanítványaikat az egyéni fejlődésük lekövetésében is. Így az ügyfélmegtartási stratégia részeként az online rendszer egyfajta minőségbiztosítási eszközként is funkcionál.

„…a tanítvány visszamenőlegesen láthatja milyen elkötelezettséggel és gyakorisággal járt a csoportjába. A tudatosságot fejlesztjük valamint a személyre szóló visszajelzéseket, ezáltal pedig szeretnénk elérni, hogy a tanítványok átlagosan minél tovább maradjanak nálunk.”

A tanítványokkal folytatott kommunikáció alapvető minden sportklub számára. Enélkül elvész a bizalom, a motiváció, ezért is aknázzák ki Zrínyi mesterék a szoftverben rejlő lehetőségeket.

A klubvezető szerint az is nagy előny, hogy a szülők is online követhetik, gyermekeik mennyit és mikor járnak edzésre, vagy hogy befizették-e a tagdíjakat.

Az edzőtáborok adminisztrációja még sosem volt ennyire egyszerű

Az edzőtáborok megszervezése a MotiBro bevezetése előtt nagyon macerás volt. A rengeteg bekérendő adat több csatornán érkezett be a klubhoz (e-mail, telefon, Facebook üzenet) feldolgozatlanul. A MotiBro-ban egyszerűen létrehoznak az adott tábornak egy saját oldalt, ahol a tanítványok beregisztrálnak, így az összes adat egy helyen, rendszerezve és átláthatóan kerül a szervezőkhöz.

Kíváncsi vagy, hogyan működik a táborszervezés a MotiBro-val?

Bárhol, bármikor

A MotiBro felhő alapú, így csupán internetelérés szükséges, és bárhol, bármilyen mobileszközről hozzáférhető a rendszer: legyen szó jelenlétek nyilvántartásáról, vagy a tagdíjbefizetések adminisztrációjáról. Az akadémia edzői az órákon mobilon látják, ki van éppen a teremben, még ha új is a tanítvány, arcról felismerik, és nevén tudják szólítani. Ha szükséges, már az órán jegyzeteket készítenek a tanítványok egyedi kéréseiről, szükségleteiről.

„Megnyugtató, hogy akár utazás közben is meg tudom nézni, mi történik az akadémián. Mennek-e az edzések, jók-e a létszámok, ott van-e mindenki akit elvártam a mai edzésre. Mindezt a mobilomon láthatom, akárhol, akármikor…”

A fejlődés már nem állhat meg

A Mester imádja a termet: most jut ideje arra is, hogy átlássa a működést, és azonnal kiszúrja, hol van szükség fejlesztésre, melyik az a csoport vagy edzésmódszer, ami nem hozza a várt eredményeket.

motibro

„A fejlesztések eredményeképpen egyre több csoport indul, több korosztályban, az óvodától az élsportolókon át a személyi edzésekig, és ehhez több edző, átlátható működés kellett.”

Mennyi az annyi?

Vagyis mennyi időt spóroltak Zrínyi mesterék a MotiBro-val? A jelenlétekkel kapcsolatos adminisztrációs idő a felére csökkent, és összességében egy egész napot nyertek hetente klubfejlesztésre!

Ez azért nem semmi! 🙂 Örülünk, hogy sikereikhez mi is hozzájárulhattunk, és a jövőben is megadunk minden támogatást, hogy tovább egyszerűsíthessék a klubmenedzsmenttel járó folyamatokat.

Ismerd meg élőben!

Ingyenes demó

Egy rövid bemutató többet mond ezer leírásnál. Ha szeretnéd működés közben látni a Motibrót, kérj ingyenes konzultációt most!

Nyíl

Tetszett a cikk? Oszd meg mással is!

FacebookCopy LinkMessengerWhatsApp
Fel a tetejére

E-book letöltése

Hozz ki többet a sportklubodból!

Klubvezetési fortélyok emailben

Pénztárcabarát klubfejlesztési tippek 2 hetente
Hozz ki többet a sportklubodból!

Sikeres üzenet

Köszönjük a feliratkozásodat!

Próbáld ki ingyenes demónkat!

Kérlek, add meg a következő információkat, hogy minél személyre szabottabban tudjunk beszélgetni!