Ügyfélélettartam növelése

Segítünk, hogy időben meg tudd előzni az esetleges lemorzsolódásokat és vendégeid mindig érezzék a törődést és odafigyelést.

Órai jegyzetek

A stúdiód órarendjébe bekerülő órákhoz az oktatók tetszés szerint csatolhatnak órai jegyzeteket és vázlatokat. Az anyagok az oktatót is segíthetik, hogy jobban átláthassa a tanmenetet, de adott esetben nyilvánossá is tehetők, ezáltal támogatva a tanulók óra utáni felkészülését.

Születésnap jelző

A digitális jelenléti íven mindig kijelezzük, ha valakinek születésnapja közeleg, így az oktató felköszöntheti a vendéget, növelve az elégedettséget.

Toplisták

Kik a leglelkesebb órára járók? Kik teljesítették az elvárt óraszámot? Kik vették a legtöbb bérletet egy adott időszakban? A Motibro azonnal választ ad az ezekhez hasonló kérdésekre, így a stúdió könnyebben motiválhatja vendégeit.

Lemorzsolódók listázása és elérése

Külön funkció támogatja, hogy mindig pontosan azokat érhesd el egy-egy jól irányzott üzenettel, akik épp valóban veszélyben vannak. Állítsd be szabadon, hogy nálad hány nap vagy alkalom kihagyása jelent lemorzsolódást, vagy akár írj külön üzenetet időponttól függően, például a nyári szünet végén! A Motibro automatikusan intézi a többit.

Törzsvendégek elérése

Speciális üzenetet, kedvezményes ajánlatot küldenél leghűségesebb vendégeidnek? A Motibróban ez is csak pár kattintás – és természetesen szabadon beállíthatod, hogy pontosan hány évnyi vagy hónapnyi tagsággal számítanak a vendégeid igazi törzsgárda tagnak.

Még több funkció

Gyakori kérdések

A Motibro egy webapplikáció, azaz bármely modern internet böngészőben használható, nem kell sehova telepíteni vagy letölteni. Okostelefonról, tabletről, asztali számítógépről és laptopról is működik, csak internetelérés szükséges hozzá.

TEAM és PRO csomagok esetében ingyenes, élő online bevezetési tanácsadás alkalmával már a saját felhasználói fiókodban mutatjuk meg, mit és hogyan kell feltöltened, beállítanod. Az elindulást követően online ügyfélszolgálatunk áll rendelkezésedre ahol gyors és részletes megoldást kapsz folyamatosan.

Természetesen, igényeld ingyenes konzultációdat, ahol az igényeidre megfelelően összeállított rendszert láthatsz.

Szeretném az ingyenes tudásanyagot!

E-book letöltése

Hozz ki többet a sportklubodból!

Klubvezetési fortélyok emailben

Pénztárcabarát klubfejlesztési tippek 2 hetente
Hozz ki többet a sportklubodból!

Sikeres üzenet

Köszönjük a feliratkozásodat!

Próbáld ki ingyenes demónkat!

Kérlek, add meg a következő információkat, hogy minél személyre szabottabban tudjunk beszélgetni!