Ügyfélkapcsolat

Személyre szabott, releváns üzenetek a vendégeknek – minimális idő- és energia-befektetéssel a stúdió részéről. Ami korábban a legnagyobb helyek és láncok kiváltsága volt, a Motibro-val végre mindenkinek elérhető!

Taglista

Automatikusan frissülő taglistádban 20 féle szempont szerint szűrheted vendégeidet – például bérlettípus, óralátogatási gyakoriság vagy befizetési státusz szerint. A legaktívabb és legrégebbi vendégeket hívnád meg a stúdiód szülinapjára vagy épp a lemorzsolódóknak írnál szívhez szóló levelet? A Motibro-val csak pár kattintás az egész.

Saját fiók vendégeidnek

Vendégeid egyetlen, jól áttekinthető felületen megtalálják az összes szükséges adatukat, és személyes fiókjukból könnyedén el tudnak intézni mindent, legyen az bérletvásárlás vagy órai bejelentkezés, illetve lemondás.

Gyerek-szülő fiók

A jogszabályoknak megfelelően a 16 év alatti vendégek fiókjait a szülők használhatják, s mi külön odafigyelünk az ő igényeikre is. Egy szülő így több gyermek fiókot is menedzselhet.

Egyedi és csoportos üzenetek

Olyan témában szeretnél levelet írni, ami csak a vendégek egy része számára érdekes? A Motibro-ban egy kattintással kiválogathatod a megfelelő vendégeket – aktivitás és óratípus szerinti szűrésben egyaránt. A rendszer részletes statisztikákat mutat a kézbesítési és megnyitási rátákról.

Automatikus értesítők

Egy profi stúdió mindig szól, ha a vendégnek lejárt a bérlete vagy hamarosan órája lett – a Motibro pedig automatikusan küldi ki ezeket az üzeneteket. Emlékeztető két hónap kihagyás után vagy emlékeztető a következő hét megtervezésére?! Nálunk ez is magától értetődik – vagyis küldődik.

Egyedi mezők

Minden stúdiónak megvannak a maga sajátosságai. Akár felnőttképzési FAR-kódokat szeretnél iktatni, akár övszinteket tartanál nyilván a karate iskoládban, tetszőlegesen bővíthető mezőkkel igényeidre szabhatod nyilvántartásodat.

Még több funkció

Gyakori kérdések

Nem, a Motibro-n belül tudsz pár kattintással email-t küldeni egyes vendégeidnek vagy egész csoportoknak.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

TEAM és PRO csomagok esetében ingyenes, élő online bevezetési tanácsadás alkalmával már a saját felhasználói fiókodban mutatjuk meg, mit és hogyan kell feltöltened, beállítanod. Az elindulást követően online ügyfélszolgálatunk áll rendelkezésedre ahol gyors és részletes megoldást kapsz folyamatosan.

Szeretném az ingyenes tudásanyagot!

E-book letöltése

Hozz ki többet a sportklubodból!

Klubvezetési fortélyok emailben

Pénztárcabarát klubfejlesztési tippek 2 hetente
Hozz ki többet a sportklubodból!

Sikeres üzenet

Köszönjük a feliratkozásodat!

Próbáld ki ingyenes demónkat!

Kérlek, add meg a következő információkat, hogy minél személyre szabottabban tudjunk beszélgetni!