Bevételek kezelése

Egyszerű és átlátható fizetés a vendégeknek, diákoknak – pontos és naprakész kimutatások neked és a csapatodnak. A Motibro bevételkezelési funkcióival ráadásul az adminisztrációval töltött idő jó részét is megtakaríthatod.

Bérletek, jegyek, tagdíjak

Óratípusonként is létrehozhatsz eltérő bérleteket, külön árat adhatsz az online vásárolható bérleteknek is. Az érvényességet vásárlás után is meghosszabbíthatod, és a rendszer arra is képes, hogy automatikusan levonja a foglalkozásokat, melyeken a vendég részt vett – vagy, ha kicsit szigorúbb vagy, azokat, melyekre bejelentkezett.

Automatikus értesítők

A vendégeidnek is hasznos, ha automatikus értesítést kapnak bérletük lejárata előtt – de neked is jól jön, ha így kevesebb lesz az elmaradás. Tetszőlegesen beállíthatod, hogy az egyes bérletek esetén pontosan mikor menjen ki értesítés – például lejárat előtt egy héttel vagy az utolsó felhasznált alkalom napján. 

Kintlevőségek követése

Egy kattintással megnézni a stúdió összes ki nem fizetett óráját és személyre szabott e-mail emlékeztetőt küldeni az érintetteknek? Sima ügy! A kifizetetlen órákat a vendégek is folyamatosan figyelemmel követhetik, ami önmagában is csökkentheti az elmaradásokat.

Online számlázás

Felejtsd el a számlatömböket! Rendszerünket összekapcsoltuk a Billingo online számlázási rendszerrel, így minden esetben pillanatok alatt ki tudod állítani a számlát vendégeidnek – bankkártyás fizetés esetén akár automatikusan is.

Online fizetés

Az online bankkártyás fizetés ma már Magyarországon is alap – ami nem is csoda, hiszen a vendégeknek és neked is egyszerűbb, mint a készpénz. Kiegészítő szolgáltatásunk a Barion és a Stripe rendszerét használja, és automatikusan kiállítja a szükséges számlákat is.

Családi bérletek

Sok stúdió használ olyan bérleteket, melyeket több ember használhat – a Motibro ezeket is gördülékenyen kezeli, mint minden mást, amire szükséged lehet.

Ismétlődő díjfizetés

A rendszer havonta automatikusan kiküldi a szükséges díjbekérőket – ezeket a vendégek egyedi kedvezménye alapján személyre is szabhatsz. A díjbekérő emailben található linkre kattintva kártyával azonnal ki lehet fizetni a tagdíjat – személyes találkozó nélkül.

Fizetési csatornák

Készpénzes fizetés, átutalás, kedvezménykártya? Pár másodperc alatt beviheted a rendszerbe a fizetés módját, és később pár pillanat alatt kimutatásokat is készíthetsz a fizetési módokról, illetve minden bérlet értékesítése visszakereshető.

Még több funkció

Gyakori kérdések

Szabadon választható, hogy a barion vagy a stripe fizetési szolgáltatót kívánod majd igénybe venni.

Az egyes munkatársaidnál külön-külön beállíthatod, hogy legyen-e jogosultságuk a bérletek kezelésére: láthatják-e milyen bérleteket vásárolt meg a vendéged, illetve akár ők is eladhatnak bérleteket. 

TEAM és PRO csomagok esetében ingyenes, élő online bevezetési tanácsadás alkalmával már a saját felhasználói fiókodban mutatjuk meg, mit és hogyan kell feltöltened, beállítanod. Az elindulást követően online ügyfélszolgálatunk áll rendelkezésedre ahol gyors és részletes megoldást kapsz folyamatosan.

E-book letöltése

Hozz ki többet a sportklubodból!

Klubvezetési fortélyok emailben

Pénztárcabarát klubfejlesztési tippek 2 hetente
Hozz ki többet a sportklubodból!

Sikeres üzenet

Köszönjük a feliratkozásodat!

Próbáld ki ingyenes demónkat!

Kérlek, add meg a következő információkat, hogy minél személyre szabottabban tudjunk beszélgetni!