Rólunk

A MotiBro tagnyilvántartás, óraszervezés és ügyfélkommunikáció egy átfogó rendszerben, szabadidős sportklubok, mozgásstúdiók, edzők, oktatók és nyelviskolák számára.

Vagyis a MotiBro megbízható társad a mindennapos rutinfeladataid gyors és hatékony megoldásában, hogy te a számodra fontos dolgokra koncentrálhass: a szenvedélyedre, a szakmai munkára, a tanítványaidra, a családodra.

Hogy úgy vezethesd sikeresen az egyesületedet vagy vállalkozásodat, hogy ne fásulj bele a monoton szervezési és adminisztrációs feladatokba.

Hogy az oktatás iránti lelkesedésed sose lankadjon.

Hogy a munka egyensúlyban legyen a magánéleteddel, azaz MARADJON IDŐD ÉLNI!

Miért hoztuk létre a MotiBro-t?

Kezdetben azért, hogy a szabadidős sportot oktató klubok, stúdiók vezetőinek segítséget nyújtson a „nem szeretem” háttérfeladatok megoldásában, valamint a sportolóik motiválásában.

A sportolók, vendégek adatbázisának egyszerű kezelése, a bejelentkezések és befizetések naprakész nyilvántartása, a macerás papírmunka kiváltása volt az alapvető cél. No meg persze a vendégek buzdítására kiötlött elemek is kiemelt szerepet kaptak.

Majd ügyfeleink visszajelzései alapján újabb és újabb fejlesztésekbe vágtunk bele, így ma már jóval több területen jelent megoldást a szoftver. De nézzük csak mindezt időrendben.

Honnan indultunk és hol tartunk most?

2013

Péter és Miklós (a cég alapítói) beindították a Bíbor Béka elnevezésű civil szervezetet, amelynek fő célja volt, hogy a hasonló érdeklődésű embereket sportközösségekké kovácsolja össze. Ennek keretében egy nagyszabású, független szabadidősport kutatást szerveztek, és végül több mint 3300 budapesti egyetemista töltötte ki a kérdőívet. A legkirívóbb eredmény: az egyetemistákat a motiváció hiánya tartja vissza a rendszeres mozgástól.

Beindult hát az ötletgyár: olyan megoldásokon törték a fejüket, amelyekkel a szabadidős sportok vonatkozásában minél több embert segíthetnek hozzá ahhoz, hogy életük szerves részévé váljon a mozgás.

2015

A MotiBro megszületik: olyan online klubmenedzsment és motivációs szoftvert alkottunk, amely segít a szabadidős sportkluboknak és stúdióknak rövid idő alatt lelkes és erős sportközösségeket építeni. Elsőként jógastúdiók kezdték felfedezni a MotiBro előnyeit, például a bejelentkezések pofonegyszerű lekövetését, majd…

2016

…a MotiBro híre szájhagyomány útján eljutott a harcművészeti klubok vezetőihez is, innen pedig nem volt megállás. 🙂 A harcművészeti klubok számára a tagdíjak naprakész nyilvántartása és a tanítványok aktivitásának lekövetése volt a meghatározó rendszertulajdonságok.

2017

Mivel a harcművészek jelentős része saját kondíciójuk fejlesztése érdekében különböző erőnléti edzésekre is járnak, vagy ők maguk tartanak ilyen edzéseket, így a MotiBro hamar elterjedt a funkcionális termek és edzők körében is. Náluk az edzések kapacitásának lekövetése alapvető, ugyanis az órákon használt eszközök száma is korlátozott, és az edzők sem tudnak egyszerre sok vendégre megfelelően figyelni. Emellett a pénzügyek kézben tartása is elsődleges, ha az edző vagy teremtulajdonos sikeres és dinamikusan növekvő vállalkozást szeretne építeni.

2018

Ebben az évben érkezett egy újabb igény: oldjuk meg, hogy kisgyermekek csoportos óráinál a szülők kezelhessék a gyerekeikkel kapcsolatos teendőket, mint bejelentkeztetés, óralemondás, tábori jelentkezés. Meg azt is, hogy könnyebb legyen a szülőkkel való kapcsolattartás. Megoldottuk! 🙂 Így már az sem jelent gondot, ha egy családból több gyerek jár ugyanoda, legyen az harcművészeti klub, úszóiskola vagy lovasiskola. Az üzenetküldő modul pedig felgyorsítja az írásos kommunikációt.

2019

Idén újabb területen bizonyított a szoftver: már több nyelviskola is a MotiBro-val oldja meg az óraszervezési és háttérfeladatokat.

Viszlát fárasztó adminisztráció, helló online automatizáció!

Jó döntést hozol, ha bennünket választasz, mert:

N

Azonnal bevezethető, igényeidre szabható megoldást kapsz hosszas fejlesztés, milliós költségek és hűségidő vállalása nélkül.

N

Számíthatsz ránk: profi ügyféltámogatásban részesülsz a rendszer bevezetése után is.

N

A legnagyobb kincsedet, az ügyfeleid adatait mindig biztonságban tudhatod.

N

Vezető nemzetközi partnereink biztosítják a MotiBro technológiai alapjait:

Ők már bizalmat szavaztak nekünk:

NEMCSAK A SPORTBAN FEJLESZTENEK

“Egy olyan sportakadémián, mint a miénk, ahol az óvodásoktól kezdve a felnőtt haladó és versenyzői csoportokon át változatos tanítványi igényeknek kell megfelelni, nem mindegy, hogy mennyi időt töltünk a nem szakmai feladatokkal.”

TOVÁBB a teljes történethez »

Zrínyi Miklós, vezetőedző, Zrínyi Miklós Kick-box Akadémia

“A MINIMÁLIS AZ OPTIMÁLIS”

“Kevesebb időt lop el az adminisztráció, folyamatosan fejlődik a klub.”

TOVÁBB a teljes történethez »

Stefanovics József, a Victory Kyokushin Karate Klub vezetője

PAPÍRMUNKA ÖRÖKRE SZÁMŰZVE

“A MotiBro-val nem csupán számomra vált az adminisztráció sokkal egyszerűbbé és átláthatóbbá, de a vendégeim számára is extra szolgáltatást jelent az online bejelentkezési lehetőség, és egyre többen élnek is vele.”

TOVÁBB a teljes történethez »

Békássy Csaba, a Zen Power Taekwon-do Klub vezetője

HA VAN RENDSZER, NINCS KÉRDÉS

“Végre nincsenek konfliktusok abból, kinek mennyi edzésnapja van meg, mindenki látja, mennyit járt…”

TOVÁBB a teljes történethez »

Szeltner Zsolt, a Szeltner Aikido Dojók vezetője

Kik vezetik a MotiBro csapatát?

Péter

Zoltán

Miklós

Péter

Zoltán

Miklós

A teljes csapat azon munkálkodik, hogy a MotiBro segítségével TE:

 • az ismétlődő teendők jelentős részét önműködővé varázsolhasd,
 • ennek köszönhetően nyújthass megfizethető, személyre szabott szolgáltatást,
 • egyszerűen tedd elkötelezetté tanítványaidat,
 • és spórolj értékes időt magadnak,
 • miközben a pénzügyeid átláthatók, a működés tervezhető lesz,
 • hogy te a számodra legfontosabb dolgokra koncentrálhass!

A teljes csapat azon munkálkodik, hogy a MotiBro segítségével TE:

 • az ismétlődő teendők jelentős részét önműködővé varázsolhasd,
 • ennek köszönhetően nyújthass megfizethető, személyre szabott szolgáltatást,
 • egyszerűen tedd elkötelezetté tanítványaidat,
 • és spórolj értékes időt magadnak,
 • miközben a pénzügyeid átláthatók, a működés tervezhető lesz,
 • hogy te a számodra legfontosabb dolgokra koncentrálhass!

Ha te is ezt szeretnéd, írj nekünk, és megmutatjuk, hogyan működik mindez a gyakorlatban:

A kapcsolatfelvételhez kérlek, add meg az adataidat!

Mikor hívhatunk?

A kapcsolatfelvételhez kérlek, add meg az adataidat!

Mikor hívhatunk?

Send this to a friend