Bejelentkezés

Online bejelentkezés

Felejtsd el az átsatírozott naplókat és a félreértéseket! A nap 24 órájában elérhető bejelentkezési és foglalási megoldásainkkal biztos lehetsz benne, hogy mindenki pont arra jelentkezik, amire szeretne, illetve szüksége van – és még időt is spórolhatsz mindenkinek.

Csoportos események

Különböző óratípusok eltérő bejelentkezési és lemondási szabályokkal? Sima ügy! A Motibro-ban testre szabhatod, hogy az egyes óratípusoknál milyen szöveget lássanak ügyfeleid. Ha valaki esetleg személyesen vagy telefonon jelentkezik, adatai pillanatok alatt felvihetők a rendszerbe.

Várólista

Az egyes órákhoz természetesen maximális jelentkezési létszámot rendelhetsz, s ha ez betelik, várólistát hozhatsz létre. Ha felszabadul egy hely, a rendszer automatikusan értesíti a várakozókat, akik egy gombnyomással be is jelentkezhetnek az áhított órára.

Nyilvános / belső órák

A rendszer képes külön kezelni a csak egyes csoportok számára elérhető – például haladó szintű vagy VIP – és a nyilvános, bárki által látogatható órákat. A regisztrált vendégek így már csak azt látják, ami az ő számukra releváns – így mindenkinek egyszerűbb az élete.

Napszakfüggő határidők

A legtöbb partnerünk számára természetes, hogy a reggeli órákra előző estig lehet jelentkezni, míg a délutáni foglalkozásokra akár pár órával az esemény előtt is bejelentkezhetnek az érdeklődők. A Motibro-ban ennek megfelelően akár külön határidőket lehet meghatározni az egyes órákra napszak szerint is.

Automata óralemondás

Kísérleti órát indítanál, de nem biztos, hogy lesz elég érdeklődő? Csak add meg, hogy mekkora minimális létszámra lesz szükség a bejelentkezési határidő végéig, s bízd ránk a többit! Ha a megadottnál kevesebben jelentkeztek, az óra automatikusan lemondásra kerül – amiről minden érintett azonnal értesítést kap.

Kreditrendszer

Mindig öröm, ha valaki jelentkezik egy foglalkozásra – kivéve, ha nem jön el, és még bérlete sincs, amiből levonhatnád az óra árát. Kreditrendszer funkciónkkal megszabhatod, hogy egy-egy vendég maximum hány órára jelentkezhet be bérlet nélkül – és akár tiltólistára is helyezheted a notórius visszaélőket.

Tanfolyamok kezelése

Ha rendszeresen ismétlődő órát vagy tanfolyamot tartasz, vendégeidet előre bejelentkeztetheted az összes órára, így csak akadályoztatás esetén kell kijelentkezniük – amennyiben a kijelentkezés megengedett. A szabad helyeket tetszés szerint felajánlhatod pótlásokra, de akár azt is előírhatod, hogy csak az adott tanfolyamra járók vehessenek részt az órákon.

Online és offline órák

A tantermi és online órák sok galibát tudnak okozni – de nem nálunk! Egyetlen rendszerben kezelheted az összes órát és bármikor átalakíthatod a következő hetek órarendjét a kereslet-kínálat változásának függvényében.

Kiemelt események

Nyílt napot, csapatépítőt vagy más különleges eseményt szervezel egy távolabbi időpontra? Ha ezt a funkciót használod, mindenki azonnal látni fogja az órarendjében – méghozzá a szokásos órák előtt, hogy semmiképp se kerülje el a figyelmét.

Foglalt, de nem jött el

Előzd meg a bevételkiesést és a helypazarlást! Bármely óratípusodnál beállíthatod, hogy a rendszer automatikusan levonja a bérletalkalmat azoknál, akik a foglalás ellenére nem jelentek meg, és nem jelentkeztek ki a megadott határidőig. Ha nincs jegye/bérlete, akkor az alkalom tartozásként jelenik meg.

Még több funkció

Gyakori kérdések

A Motibro egy webapplikáció, azaz bármely modern internet böngészőben használható, nem kell sehova telepíteni vagy letölteni. Okostelefonról, tabletről, asztali számítógépről és laptopról is működik, csak internetelérés szükséges hozzá.

Igen. Magadra szabhatod, hogy milyen óratípusoknál szeretnél bejelentkezési lehetőséget biztosítani. A többi óránál pedig nem tudnak a tanítványok bejelentkezni. 

TEAM és PRO csomagok esetében ingyenes, élő online bevezetési tanácsadás alkalmával már a saját felhasználói fiókodban mutatjuk meg, mit és hogyan kell feltöltened, beállítanod. Az elindulást követően online ügyfélszolgálatunk áll rendelkezésedre ahol gyors és részletes megoldást kapsz folyamatosan.

Szeretném az ingyenes tudásanyagot!

E-book letöltése

Hozz ki többet a sportklubodból!

Klubvezetési fortélyok emailben

Pénztárcabarát klubfejlesztési tippek 2 hetente
Hozz ki többet a sportklubodból!

Sikeres üzenet

Köszönjük a feliratkozásodat!

Próbáld ki ingyenes demónkat!

Kérlek, add meg a következő információkat, hogy minél személyre szabottabban tudjunk beszélgetni!