Vezetői kimutatások

Segítünk, hogy a vezetők mindig képben legyenek a stúdiójukkal kapcsolatban! A valós adatokon alapuló, mindig az adott pillanatban aktuális helyzetet tükröző információk néhány kattintással bármikor elérhetők.

Órarend menedzsment

Egy központi helyen követheted és állíthatod be a klubod összes csoportjának óráit. Kollégáidnak hozzáférést tudsz biztosítani, hogy csoportjaik óráit szerkeszthessék, egyedi vagy ismétlődő órák hozzáadásával.

Jelenlét és bejelentkezés megkülönböztetve

A rendszer párhuzamosan alkalmas mind a bejelentkezés nélkül látogatható órák valamint az előzetes foglalást igénylő órák nyilvántartására is. Pár kattintással átláthatod, hogy mikor, hol, kik nem vettek részt azokon az órákon, melyekre jelentkeztek.

Csoport statisztikák

Csoportszintű havi kimutatások a csoport létszámról, új vendégek, lemorzsolódó vendégek, csoportszintű bevételek, átlagos órai kapacitáskihasználtság, átlagos lemorzsolódási ráták és ügyfélérték tekintetében

Oktatói elszámolások

Felejtsd el a hosszas hó végi számolgatásokat! Akár óraszámon vagy létszámon, akár bevétel-megosztáson alapul oktatóid díjazása, a Motibro-ból pillanatok alatt megtudod, mennyi az annyi – mindig a tényleges bevételek, illetve látogatások alapján. A paramétereket akár óratípusonként vagy oktatóként is változtathatod.

Havi jelenlét/bevétel kimutatások

A bevételek és a látogatószámok havi alakulása jól mutatja, merre tart a stúdiód. Csak egy kattintás, és a Motibro-ban máris láthatod a havi idősoros áttekintő kimutatásokat

Jogosultságok

Tudjuk, hogy teljesen más adatok relevánsak egy oktatónak és egy oktatásszervezőnek – és hogy egy recepciósnak nem feltétlenül szeretnél olyan jogokat adni, mint a szakmai vezetődnek. A Motibro-ban rugalmasan kezelheted, hogy ki mihez férhet hozzá és mit módosíthat.

Excel export

Árbevételi, bejelentkezési és részvételi adatok, a vendégek egyedi adatai teljeskörűen vagy különféle szempontok szerint szűrve XLS fájlként is letölthetők, hogy kedved szerint tovább dolgozhass az adatokkal.

Még több funkció

Gyakori kérdések

Az egyes vezetőknek saját klubvezetői fiókjuk lesz, amiben párhuzamosan tudják nyomon követni a klub működését.

Létszám, látogatások alakulása, kapacitás, bevételek, ügyfélérték témakörökben közel 20 változót. 

TEAM és PRO csomagok esetében ingyenes, élő online bevezetési tanácsadás alkalmával már a saját felhasználói fiókodban mutatjuk meg, mit és hogyan kell feltöltened, beállítanod. Az elindulást követően online ügyfélszolgálatunk áll rendelkezésedre ahol gyors és részletes megoldást kapsz folyamatosan.

Szeretném az ingyenes tudásanyagot!

E-book letöltése

Hozz ki többet a sportklubodból!

Klubvezetési fortélyok emailben

Pénztárcabarát klubfejlesztési tippek 2 hetente
Hozz ki többet a sportklubodból!

Sikeres üzenet

Köszönjük a feliratkozásodat!

Próbáld ki ingyenes demónkat!

Kérlek, add meg a következő információkat, hogy minél személyre szabottabban tudjunk beszélgetni!