Stúdióvezetés stressz nélküli

Tris és a Motibro: stressz helyett automatizáció

jógaoktatás stresszmentesenTris, az Indria Jógastúdió tulajdonos-vezetője számára a folyamatos fejlődés olyan természetes, mint a levegővétel. Ahogy a jógaoktatás terén is mindig új ismeretek megszerzésére törekszik, úgy stúdiója fejlesztéséhez is rendszeresen keresi a lehetőségeket. Korábbi próbálkozások után, a rugalmas órarend, az órákra való bejelentkezések és a bérletek komplex kezeléséhez végül a Motibróban találta meg az ideális megoldást.

 

Rugalmas órarend állandó stressz nélkül

„A korábbi rendszer rengeteg időt elvett tőlem. Például automatikusan frissítette az előző heti órarendet, még azokat az órákat is megjelenítette, amiket előzőleg kitöröltem az ünnepnapok vagy az órarendi változások miatt. Még nyaralás alatt is folyamatosan ezzel kellett foglalkoznom. Ahelyett, hogy kikapcsolódtam volna, törölgettem az órákat és idegeskedtem. Időpazarlás volt.”

Szerencsére a Motibróban gyerekjáték rugalmas órarendet összeállítani. A fix időpontban zajló órákat előre, akár végdátum nélkül is létre lehet hozni sorozatként, persze nem állandó órákat is fel lehet venni:

„Sokkal egyszerűbb a Motibrónál, előre meg tudom szerkeszteni az órarendet, így rengeteg időm szabadult fel! Fontos szempont volt a döntés meghozatalakor, hogy minél automatizáltabb legyen a rendszer.”

Ráadásul a meglévő órák pár kattintással módosíthatók, legyen szó helyettesítésről, időpontváltozásról vagy akár létszámmódosításról.

„Csak szól az oktató, hogy kér valamilyen módosítást, én pedig gond nélkül meg tudom oldani az órarendben.”

 

Automatizált értesítők a vendégmegtartásért

A korábbi rendszer egyik hiányossága miatt Tris vendégeket veszített, ezért ez volt a másik leglényegesebb választási szempont: legyenek automata értesítők, emlékeztetők a foglalásokról!

„Anno nem tudták a tanítványok, hogy sikerült-e a bejelentkezés, mivel nem kaptak visszaigazoló e-mailt. Ezért számos alkalommal volt, aki nem jött el órára, többen emiatt el is maradtak. Most visszaigazolás érkezik a foglalásról, lemondásról, és emlékeztetők mennek ki, hogy el ne felejtsék, mikorra jelentkeztek be. Nincs több elvesztett vendég a bizonytalanság miatt.”

 

stressz helyett jóga

 

A „heti kedvcsináló” emailt is szeretik a stúdió vendégei. Előre tudnak kalkulálni, ha emlékeztetőt kapnak, hogy itt az idő foglalni a jövő hétre. Mivel a Motibro vasárnap küldi ki automatikusan ezeket a leveleket, sokan már aznap be szoktak jelentkezni a következő heti órákra.

 

Egyszerűen nagyszerű

A tanítványoknak nagyon pozitív a véleménye az új rendszerről. Mindenki a Motibróban jelentkezik be órákra, így a hét közbeni változásokat is egyértelműen látják, és figyelik is az órarendet.

„Régen csomószor előfordult, hogy a tanítványok rossz órára jelentkeztek. Ezt nekem kellett kiszúrni és javítani. Az új rendszerrel ez a gond is megszűnt!”

Habár a vendégek a bérletalkalmaikat is tudják ellenőrizni a saját felhasználói fiókjukban, gyakorta még most is Trist kérdezik erről. Ő ezért tudatosan tereli őket a teljeskörű rendszerhasználat felé, hiszen a vendégek fiókja átlátható, 1-1 kattintással megtalálható minden.

„Pillanatok alatt lehet regisztrálni is, név, email, telefonszám és kész is. Az egyszerű kezelhetőség nekünk és a gyakorlók szemszögéből is fontos!”

 

Várunk vissza!

Tris azt vallja, hogy le kell követni a vendégek útját, hogy a személyes figyelemmel vissza lehessen hozni a lemorzsolódókat.

„Az utókövetést nagyon szeretem, roppant fontos funkció. Ezt régen én csináltam: akit ismertem személyesen, azzal én tartottam a kapcsolatot. Most ezt a Motibro megoldja helyettem!”

 

Az oktatók is elégedettek

Tris csapata is hamar beleszokott az új rendszerbe, még a kevésbé digitális beállítottságú kollégák számára sem jelent gondot a napi admin.

„Volt olyan oktatóm is, aki már máshol használta a Motibrót, és örült, hogy ezt vezettük be a stúdióban.”

stressz helyett mosoly

 

Non plus ultra: gördülékeny háttértámogatás

Tris azért is döntött a Motibro mellett, mert pár nap alatt le tudta váltani az előző rendszert úgy, hogy a beüzemelés másnapján már élesítette is az új órarendet a weboldalán.

Többször is kiemelte a beszélgetés során, hogy mennyire elégedett az ügyfélszolgálatunkkal:

„Hihetetlenül hatékony és nagyon gyors, ezt külön szeretném hangsúlyozni!”

 

Összegzés: pozitívumok pontokba szedve

Tris listában foglalta össze azokat az előnyöket, amelyeket a Motibro hozott az ő és stúdiója mindennapjaiba:

  • nagyon egyszerű a használata
  • rengeteg időt spórolok vele
  • sok szabadidőm van ezáltal
  • nem kell folyamatosan nyomkodnom és stresszelnem
  • mindent automatikusan intéz
  • segít megtartani a tanítványokat
  • és hatékony háttértámogatás segíti a közös munkát

 

„Amire használjuk, arra tökéletesen jó a rendszer, tényleg meg vagyunk elégedve!”

 

Köszönjük a dicsérő szavakat, és hogy megosztottad velünk értékes gyakorlati tapasztalataidat a Motibróról. További sok sikert, sok vendéget és még több megspórolt, stresszmentes időt kívánunk a jövőben is! Rajtunk nem fog múlni. 🙂

 

Te is vágysz arra, hogy a szervezési káosz helyett a hivatásodra fókuszálhass? Tris már tudja, mennyi terhet vesz le egy stúdióvezető válláról a Motibro, te is megérdemled a stresszmentes hétköznapokat!

Ne késlekedj: nézd meg a rendszert, tedd fel kérdéseidet, hogy megalapozott döntést hozhass:

Ismerd meg élőben!

Ingyenes demó

Egy rövid bemutató többet mond ezer leírásnál. Ha szeretnéd működés közben látni a Motibrót, kérj ingyenes konzultációt most!

Nyíl

Tetszett a cikk? Oszd meg mással is!

FacebookCopy LinkMessengerWhatsApp

Szeretném az ingyenes tudásanyagot!

E-book letöltése

Hozz ki többet a sportklubodból!

Klubvezetési fortélyok emailben

Pénztárcabarát klubfejlesztési tippek 2 hetente
Hozz ki többet a sportklubodból!

Sikeres üzenet

Köszönjük a feliratkozásodat!

Próbáld ki ingyenes demónkat!

Kérlek, add meg a következő információkat, hogy minél személyre szabottabban tudjunk beszélgetni!