Úszóiskola, ahol „ezerszer egyszerűbb lett a napi rutin”

Csikós Annamária, alias Pancsi 11 évig versenyszerűen úszott, kiváló eredményeket ért el. 2011-től gyerekeket és felnőtteket tanít úszni, táborokat szervez, versenyekre viszi a gyerekeket. A Pancsi Úszóiskola vezetője. Ez az élete. A Pancsi becenevet a szüleitől kapta baba korában, tökéletes példa arra, hogy a név valóban kötelez. 🙂 A szülők elmondása alapján a gyerekekhez rengeteg türelme van, de volt más, amitől még ő is besokallt. Ideje volt, hogy változtasson.

A folyamatos fejlődés nem csak a medencében fontos

 width=

Pancsi mindig keresi a lehetőségeket arra, hogy fejlessze az úszósulit, megkönnyítse a saját és oktatói mindennapjait. Korábban bevezetett egy időpontfoglaló rendszert, de ez csak részben oldotta meg a napi óraszervezési teendőket. Ugyanis a bérleteket még mindig papír alapon, lyukasztós rendszerben kezelték, ami egy vizes környezetben nem a legpraktikusabb megoldás. Pancsinak is elege lett abból, hogy rengeteg időbe telt vezetni a bérleteket. A legjobbkor, véletlenül bukkant fel a megoldás. Mivel a korábban használt foglaló rendszerben nem várhatott bővítést, így lépnie kellett.

Pofonegyszerű lett a napi rutin!

Szembe jött egy MotiBro poszt a Facebook-on. Pancsi nagyon megörült neki, mert már régóta szeretett volna saját szoftvert fejlesztetni, de nem találta a megfelelő embert hozzá. Már első blikkre is látta, hogy a rendszer pont azokat tudja, amire neki szüksége van. Most is úgy látja, hogy „teljesen mértékben megérte átállni a MotiBro-ra”. Ugyanis minden olyan feladatot gyorsan el tud végezni benne, amire napi szinten addig is időt kellett szánnia. Csak most az átfogó óraszervező szoftverrel minden sokkal gyorsabb és egyszerűbb.

„Óriási könnyebbség, hogy nem kell a bérleteket hordozgatni. Vízben dolgozom, ki kellett jönnöm a bérletekért, vizes kézzel… Most már telefonon pár kattintással elintézem, nem lesznek vizesek a bérletek, a füzetek. A telefonom pedig vízálló volt mindig is.”

Napi rendszerességgel használja a szoftvert, még a számlázást is ezzel oldja meg:

„Billingo (online számlázó program) összekötés is szuper! Nem kell számlát, nyugtát írnom, és egyből beviszem a rendszerbe a befizetéseket, amikor átadják a szülők a pénzt. Ők pedig rögtön megkapják a számlát.”

Minden új fejlesztést is azonnal megnéz a rendszerben, és az online támogatással kifejezetten elégedett. Így fogalmazott:

„A support szuper a MotiBro-ban, iszonyat gyorsan válaszoltok bármi probléma van.”

Így nem vesznek kárba a szabad helyek

Pancsi a várólistát első pillanattól kezdve imádja, mert nagyon nagy segítség az egyéni órák esetében. Ha egy kedvenc oktatónál felszabadul hely, akkor a várólistára feliratkozott szülők értesítést kapnak. Rögtön be tudnak jelentkezni, ha még mindig szeretnék vinni a gyerkőcöt úszni. Ezzel nem kell se neki, se az oktatóinak foglalkoznia, vagyis az úszóiskola kapacitásmenedzsmentje önműködővé vált. Az oktatók észre sem veszik, hogy cserélődnek az emberek az óráról való kijelentkezést követően, csak megnézik óra előtt, ki jön végül az adott időpontra.

 width=

A kapcsolattartás is kezd egyszerűbbé válni

Bár a szülők még mindig inkább csetüzeneteket küldenek Pancsinak, ha valamit egyeztetni szeretnének, de Pancsi tudatosan tereli őket a MotiBro felé. Hiszen sokkal hatékonyabb a csoportos üzenetek révén tájékoztatni a szülőket az úszóiskola aktualitásairól. Ez azért is nagyon fontos, mert sok esetben az emberek nem érzik, hogy nem megfelelő időben küldenek üzenetet, akár késő este vagy ünnepnapon. Ezért Pancsi igyekszik úgy alakítani a kommunikációt, hogy mindenkihez eljussanak a lényeges infók, de neki is megmaradjon a privát szférája.

Automata fegyelem a bevételkiesés ellen

Aki gyerekeket oktat tudja, hogy gyakran jöhetnek közbe betegségek, suliprogramok, ami miatt a gyerkőc nem tud menni úszásórára. Ezzel nincs is semmi gond, de ezeket minden esetben jelezni kell még az óra előtt, hogy esetleg más jelentkezhessen a felszabadult helyre, vagy pótolhasson, ha szükséges. Mégis előfordul, hogy a szülő nem jelzi időben a távolmaradást, ez pedig bevételkieséssel jár. Márpedig az úszósulit fent kell tartani, ehhez pedig kiszámítható bevételekre van szükség. Pancsi a rendszer segítségével most már automatikusan tudja kezelni ezeket az eseteket. Ugyanis az levonja a bérletből az alkalmat, ha a gyerek távol marad, a szülő nem jelentkezteti ki óráról és nem is jelez időben. Ezzel minimálisra csökkentek a hasonló problémák.

A szülők is elégedettek

A legtöbb rutinos szülő szereti a rendszert, ügyesen használják is, mert az ő dolgukat is megkönnyíti: látják, hogy mik a lehetőségek, melyik oktató, melyik nap tartja az órákat. Mindig tudják, hogy állnak a bérletekkel, mikor jár le, hány alkalom van hátra.

Az online bejelentkezés kifejezetten jól működik, egyszerű, úgy variálja a szülő a gyermeke időpontjait, ahogy akarja. Pancsi segít az új szülőknek is eligazodni a rendszerben, így a kezdeti nehézségeket is hamar áthidalja.

Az a legszebb az egészben, hogy Pancsi úgy lett elégedett MotiBro felhasználó, hogy nem keresett célirányosan instant megoldást az úszóiskola óraszervezési problémáira. Azonban érezte, hogy egyre nagyobb terhet jelentenek a napi feladatok, és egy igazi, tudatos vezetőhöz híven megragadta a véletlenül felbukkanó lehetőséget.

Mivel nagy eséllyel te is hasonló cipőben jársz, mint korábban Pancsi, a legjobb helyen vagy, hogy hamarosan számodra is ezerszer egyszerűbb legyen a napi rutin! Szánj egy órát az ingyenes bemutatóra, és rázd te is gatyába iskolád, klubod szervezési feladatait:

Ismerd meg élőben!

Ingyenes demó

Egy rövid bemutató többet mond ezer leírásnál. Ha szeretnéd működés közben látni a Motibrót, kérj ingyenes konzultációt most!

Nyíl

Tetszett a cikk? Oszd meg mással is!

FacebookCopy LinkMessengerWhatsApp

E-book letöltése

Hozz ki többet a sportklubodból!

Klubvezetési fortélyok emailben

Pénztárcabarát klubfejlesztési tippek 2 hetente
Hozz ki többet a sportklubodból!

Sikeres üzenet

Köszönjük a feliratkozásodat!

Próbáld ki ingyenes demónkat!

Kérlek, add meg a következő információkat, hogy minél személyre szabottabban tudjunk beszélgetni!