szezonnyitás önvezérelt óraszervezéssel

Új kezdet: szezonnyitás önvezérlő óraszervezéssel

A fülledt nyári napok után hamarosan itt a felüdülés, és nem csak a kellemesebb hőmérsékletre gondolunk. Jön a szezonkezdés, a pörgés, az új kihívások, új vendégek, új tanítványok. Gyorsan fogynak a helyek és hamar betelik a naptár. Hogy mi ebben a felüdülés? Az, hogy szeptembertől mindezt nem neked kell menedzselned, mert a feladataid nagyrészét automatizálhatod! Jegyzetfüzet, határidőnapló és táblázatok nélkül, minden egy helyen…

Hogy mégis mi minden? Többek között az órarend, a bejelentkezések és lemondások, a jelenlétik. A bérletek és havi díjak, a tartozások, a statisztikák, és ha többen dolgoztok együtt, az oktatói elszámolások is. Meg a tanítványok/ vendégek adatai, a jegyzeteid és az e-mailek.

Sőt, a befizetéseket és a számlázást is automatizálhatod!

 

Te is szívesen kezdenéd az új szezont stresszmentesen, jóval kevesebb adminisztrációval?

Ha az első két válasz valamelyikét jelölted meg, akkor felmerülhet benned, hogy: „Rendben, remekül hangzik, de hónapokig tart, mire átállok az új rendszerre.” Határozottan nem!

Akár pár nap alatt automatizálhatod az óraszervezést!

 

Még van időd a szezonkezdés előtt, ugyanis:

  1. élő szoftverbemutatóval és -bevezetéssel segítünk neked, hogy minél rövidebb idő alatt átlásd a rendszer logikáját és megismerd a számodra fontos funkciókat,
  2. a bevezetés után már önállóan, néhány óra alatt feltöltöd a szükséges adatokat, beállítod a helyszíneket, bérleteket és összeállítod az órarendedet,
  3. ha másik rendszerről váltasz a Motibro-ra, a vendégadataidat is pár lépésben fel tudod tölteni,
  4. Billingo számlázódat is pillanatok alatt hozzákapcsolhatod a rendszerhez, hogy a számlázással se kelljen plusz időt töltened,
  5. az online fizetési integrációval pedig a jegy- és bérletvásárlást, a díjbekérőkkel pl. a havi díjak begyűjtését automatizálhatod!

(Ezt jó, ha tudod: jelenleg a Barion és a Stripe fizetési platformokkal működik az online fizetés. A Barion esetében 1-2 hét az indulás.)

 

Saját fiókodban tesztelheted, mit látnak majd a vendégeid/ tanítványaid és oktatóid. Az egész folyamat pár nap alatt megvan.

Az indulás előtt jelezd tanítványaidnak, hogy hamarosan online, kényelmesen intézhetik a foglalásaikat, lemondásaikat. Láthatják és akár meg is vehetik a bérleteiket, letölthetik számláikat, követhetik aktivitásukat, így minden fontos infóhoz bármikor hozzáférnek.

Online órákat is tartasz? Arra is van megoldás!

 

Zoom fiókodat is hozzákapcsolhatod a Motibro-hoz, ez jelenleg a PRO csomagunkban lehetséges.

Így az online óráid szervezése és az órákra való bejelentkezés, csatlakozás is egy önműködő folyamat része lesz, nem kell linkeket küldözgetned.

Ha nem egyedül viszed a boltot

 

Azon felül, hogy magad és a vendégeid számára is rengeteg időt spórolsz az új rendszerrel, az oktatóidnak/ edzőidnek is megkönnyíted a napi rutint.

Ha jelenlétit vezettek, esetleg ők is kezelik a befizetéseket és még a foglalásokat is intézik az óráikra, akkor heti több órát veszítenek az oktatás vagy a szabadidejük rovására. Ez feszültséget gerjeszthet, de nem veheted a válladra az összes terhet, mert abba te fogsz nagyon hamar belerokkanni.

Ehelyett az óraszervező szoftverbe meghívod az oktatóidat, így a saját felhasználói fiókjukban, az általad beállított jogosultságok szerint villámgyorsan intézik az óráikkal kapcsolatos teendőiket. Nem otthon, nem a szabadidejükben, hanem a munkaidejükben, mobilon, pikk-pakk.

Te sem „csak” időt spórolhatsz és nem csak szezonkezdéskor…

 

Szuper, hogy a tanítványaidnak és az oktatóidnak gördülékenyebb lesz az ügyintézés, de te mit profitálsz a megspórolt időn felül?

  • A tanítványaid elégedettek lesznek, mert kevesebb kötöttséggel járhatnak hozzád tanulni, gyakorolni, edzeni.
  • Az oktatóid is örömmel nyugtázzák majd, hogy mennyivel egyszerűbb és gyorsabb lesz az óráik adminisztrációja. Ha voltak korábban konfliktusok emiatt, azokat örökre elfelejtheted.
  • Neked több bevételed lesz az automatikus kapacitásmenedzsment és a tartozásfigyelés révén.
  • Átlátod a termed, iskolád, óráid működését a friss statisztikáknak köszönhetően, így tudod min kell változtatni, hogy minden flottul menjen.
  • Az extra szabadidődben önfejlesztésre, a családodra, pihenésre, kikapcsolódásra is lesz lehetőséged! Közben pedig pár kattintással ellenőrizheted, hogy minden rendben megy-e a távollétedben.
  • Nem utolsósorban a Motibro nem csak szezonkezdésnél jelent óriási könnyebbséget. Egész évben, a nyugisabb időszakokban is segít optimalizálni a működést, hogy ne a veszteség, hanem a profit és a létszám gyarapodjon!

 

Jól hangzik? Hát vágj bele te is, még a szeptemberi pörgés előtt! Kattints és tedd meg az első hétmérföldes lépést a paramentes szezonkezdés felé:

Ismerd meg élőben!

Ingyenes demó

Egy rövid bemutató többet mond ezer leírásnál. Ha szeretnéd működés közben látni a Motibrót, kérj ingyenes konzultációt most!

Nyíl

Tetszett a cikk? Oszd meg mással is!

FacebookCopy LinkMessengerWhatsApp

E-book letöltése

Hozz ki többet a sportklubodból!

Klubvezetési fortélyok emailben

Pénztárcabarát klubfejlesztési tippek 2 hetente
Hozz ki többet a sportklubodból!

Sikeres üzenet

Köszönjük a feliratkozásodat!

Próbáld ki ingyenes demónkat!

Kérlek, add meg a következő információkat, hogy minél személyre szabottabban tudjunk beszélgetni!