A fülledt nyári napok után hamarosan itt a felüdülés, és nem csak a kellemesebb hőmérsékletre gondolunk. Jön a szezonkezdés, a pörgés, az új kihívások, az új tanítványok, gyorsan fogynak a helyek, és hamar betelik a naptár. Hogy mi ebben a felüdülés? Az, hogy szeptembertől mindezt nem neked kell menedzselned, mert a feladataid nagyrészét automatizálhatod! Jegyzetfüzet, határidőnapló és táblázatok nélkül. Mindent kezelhetsz egy rendszerben…

Hogy mégis mi mindent? Többek között az órarendedet, a bejelentkezéseket és lemondásokat, a jelenlétiket, a befizetéseket, a tartozásokat, a jegyzeteidet, és ha többen dolgoztok együtt, az oktatói elszámolásokat is. Meg a statisztikákat, a tanítványaid adatait, és az e-maileket. Sőt, akár a számlázást is… Na, hogy hangzik? 

Ha az első két válasz közül választottál, akkor felmerülhet benned, hogy: „Rendben, remekül hangzik, de hónapokig tart, mire átállok az új rendszerre.” Határozottan nem!

A következő kérdésedre a válasz: IGEN!

Azaz még van időd beizzítani a saját óraszerveződet a szezonkezdés előtt, ugyanis:

  • ad 1.: élő szoftverbemutatóval és -bevezetéssel segítünk neked, hogy minél rövidebb idő alatt átláthasd a rendszer logikáját, és megismerhesd a számodra fontos megoldásait,
  • ad 2.: a bevezetés után néhány óra alatt feltöltheted a szükséges adatokat, a taglistádat, beállíthatod a helyszíneket, a bérleteket, és összeállíthatod az órarendedet,
  • ad 3.: ha másik rendszerről váltasz a MotiBro-ra, az adataid feltöltésében is számíthatsz a segítségünkre,
  • ad 4.: saját fiókodban tesztelheted, mit látnak majd a tanítványaid és az oktatóid.

Az egész folyamat pár nap alatt megvan. Az indulás előtt jelezd tanítványaidnak, hogy hamarosan online, kényelmesen intézhetik a foglalásaikat, lemondásaikat, láthatják a bérleteiket és az aktivitásukat, így minden fontos infóhoz bármikor hozzáférhetnek. Nem lesznek miatta megsértődve! 🙂

Ha nem egyedül viszed a boltot

Azon felül, hogy magad és a tanítványaid számára is rengeteg időt spórolsz az új rendszerrel, az oktatóidnak / edzőidnek is megkönnyíted a napi rutint.

Ha jelenlétit vezettek, esetleg ők is kezelik a befizetéseket, és még a foglalásokat is intézik az óráikra, akkor heti több órát veszítenek az oktatás vagy a szabadidejük rovására. Ez feszültséget gerjeszthet, de nem veheted a válladra az összes terhet, mert abba te fogsz nagyon hamar belerokkanni.

Ehelyett az óraszervező szoftverbe meghívhatod az oktatóidat, így a saját felhasználói fiókjukban, az általad beállított jogosultságok szerint pillanatok alatt intézhetik az óráikkal kapcsolatos teendőiket. Nem otthon, nem a szabadidejükben, hanem a munkaidejükben, mobilon, pikk-pakk.

 

Te sem „csak” időt spórolhatsz…

Szuper, hogy a tanítványaidnak és az oktatóidnak/edzőidnek gördülékenyebb lesz az ügyintézés, de te mit profitálsz a megspórolt időn felül?

  • A tanítványaid elégedettek lesznek, mert kevesebb kötöttséggel járhatnak hozzád tanulni vagy edzeni.
  • Az oktatóid is örömmel nyugtázzák majd, hogy mennyivel egyszerűbb és gyorsabb lesz az óráik adminisztrációja. Ha voltak korábban konfliktusok emiatt, azokat örökre elfelejtheted.
  • Neked több bevételed lesz az automatikus kapacitásmenedzsment és a tartozásfigyelés révén.
  • Átlátod a termed, iskolád, óráid működését a friss statisztikáknak köszönhetően, így tudod min kell változtatni, hogy minden flottul menjen.
  • És nem utolsósorban, az extra szabadidődben önfejlesztésre, a családodra, pihenésre, kikapcsolódásra is lesz időd, de közben is pár kattintással ellenőrizheted, hogy minden rendben megy-e a távollétedben.

Ha szeretnéd mindezt magadénak tudni még a szeptemberi pörgés előtt, akkor kattints, és tedd meg az első lépést a zökkenőmentes szezonkezdés felé:

Hozzászólások
Send this to a friend