Szilaj Lovas Park: újító szemlélet a lovasoktatásban és az óraszervezésben

A csomádi Szilaj Lovas Parkban 2019. októberétől MotiBro-t használnak többek között az online bejelentkezéshez, a bérletkezeléshez, a jelenlétek rögzítéséhez. Vagyis a rendszer több mint 1 éve segít a mindennapi óraszervezésben.

A Szilaj Lovas Park a környék egyetlen fedett lovaspályával rendelkező lovardája, amelynek fő profilja a lovasoktatás. De nem csak ebben különleges, hiszen saját fejlesztésű, élményalapú oktatási módszertannal tanítják a gyerekeket és felnőtteket a lovak és lovaglás szeretetére, hobbi szinttől a versenyző kategóriákig. Ahogy a módszertanukat is folyamatosan fejlesztik, nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a lovasok minden téren minőségi szolgáltatást kapjanak.

Ahol a minőség nem csak az oktatásban fontos

Kulandáné Csaba Viktória a “Szilaj és Szelíd” Lovas Park Egyesület elnöke (és lovaskultúra oktató) azért keresett meg minket 2019-ben, mert a korábbi bejelentkező rendszerük ugyan funkcionálisan ellátta a feladatát, de Viki szeretett volna egy szinttel feljebb lépni. Olyan óraszervező szoftvert keresett, amely amellett, hogy megbízható alapot ad a mindennapi szervezési és adminisztrációs munkához, a lovasok felé is azt a minőséget közvetíti, amit a Szilajló lovasiskola az oktatásban is nyújt:

„A saját program dizájnja nem volt szép, elavult, újra kellett volna fejleszteni. Erre viszont már nem szerettem volna időt és pénzt áldozni. Ezért új rendszert kerestem, ami szebb és minőségérzetet ad, és a MotiBro tudta leginkább, amire nekünk szükségünk van.”

A külcsín mellett Viki természetesen azt is szem előtt tartotta, hogy a meglévő folyamatokat is fejleszteni tudja az új rendszerrel, ilyen az órákra való bejelentkezés és a bérletkezelés is. Korábban a bérletalkalmak követése nagyon sok extra munkával járt, amit a MotiBro-val automatizálni tudtak, így számottevő időt is spórolnak.

„A bejelentkezés letisztult folyamat, a lovasok könnyebben eligazodnak ezen a felületen. Ráadásul a rendszer sokkal pontosabban tudja lekövetni a bérleteket, és összerendelni azokat az adott órákkal, ebből a szempontból nagyon jó a MotiBro.”

Jelenléti ívek és bérleteladás letudva

Habár az oktatók és edzők kevesebb funkciót használnak, és kellett némi idő, mire ráéreztek az ízére, de az ő napi munkájukat is egyértelműen támogatja a rendszer:

„Látják, hogy hány lovas jön órára, ez fontos. Az órai jelenlétet is bejelölik a MotiBro-ban, ezt jól lehet követni. Gyorsabb, jobb megoldás az előző rendszerhez képest.”

A bérleteladások nyomon követése nehézkes volt korábban, mivel az oktatóknál is tudnak bérletet vagy jegyet venni a lovasok, szülők. Most már minden bérlet és jegyeladás pár kattintással, azonnal felkerül a rendszerbe. Így a nyilvántartás is mindig naprakész, és az elszámolás is egyszerűbb.

„Az oktatók gyorsan tudják adminisztrálni a készpénzes befizetéseket, ez nagyon kényelmes, szuper funkció!”

Bejelentkezés és bérletinfók 0-24-ben

A lovasok és szülők Vikitől kaptak segítséget az új felület felfedezéséhez. A rendszernek két alapvető előnye van számukra. Egyrészt bármikor intézhetik az órákra való be- és kijelentkezést, a lovarda nyitva tartásától függetlenül. Másrészt bármikor megnézhetik, hogy áll a bérletük: hány felhasználható alkalom van még rajta, és meddig érvényes.

„A két rendszer között zökkenőmentes volt az átállás. Az első egy héten mindenkinek segítettem a bejelentkezési folyamatban, akinek nem ment, hogy megismerjék a MotiBro-t. Azóta a legtöbb lovas és szülő már rutinosan használja. A bejelentkezésen kívül a befizetéseiket is követik a rendszerben.”

Miért éri meg bármely lovasiskolának a MotiBro?

Viki összefoglalta, hogy a bérletkezelésen és az online jelenlétik vezetésén túl melyek azok a rendszeresen ismétlődő, energiaigényes feladatok, amiket a MotiBro-val egyszerűbben tudnak kezelni, vagy teljes egészében automatizálnak:

Online bejelentkezés

„Nem kell telefonálgatni, ez óriási előny! A lovasok aktívan látják, mikor milyen óra van, mire lehet menni, mire nem lehet jelentkezni. Nem kellenek felesleges körök, nem kell telefonon szervezni az órákat.”

Pénzügyek követése

„A befizetések nyilvántartása egyszerű, részletes statisztika van a bevételekről. A tartozások nyomon követése is hasznos.”

Kieső bevétel minimalizálása

„Be lehet állítani a rendszerben, hogy ne lehessen órára bejelentkezni anélkül, hogy valaki ne fizesse be az óradíjat. Visszatartó erő, hogy ne jöjjön el, ha bejelentkezett, de nem mondta le időben a foglalását.”

+1, ami nem feladat, de szintén előrelépés: a minőségi megjelenés

„A dizájn igényes a lovasok felhasználói felületén is, ez a klubok imázsának is jót tehet.”

Köszönjük Viki, hogy megosztottad a MotiBro-val kapcsolatos gondolataidat, tapasztalataidat!


Kedves Olvasó, felelj kérlek magadban pár kérdésre:

  • Te is lovardát vezetsz, netán kutyaiskolád vagy más profilú sportegyesületed van?
  • Amikor nyitva vagytok, te is küzdesz a napi szervezési feladatokkal?
  • Füzetben vezeted a bevételeket, vagy táblázatokat kell gyártanod?
  • Még mindig nyomtatott bérletekkel bajlódsz?
  • Nem tudod követni, ki, mikor, és hányszor vett részt órán?
  • Napi 20-30-rengeteg hívást, üzenetet kell kezelned a bejelentkezések és kérdések miatt?
  • Heti több órád megy pocsékba az adminisztrációval?

Ha bármelyikre is igennel válaszoltál, akkor itt a lehetőség, hogy ledobd ezeket a terheket a válladról!

Akár zárva vagytok, akár most is működtök, itt a remek alkalom, hogy vezetőként felkészülj a jövő évi szezonra.

Már év elején vagy újranyitáskor egy jól bevált bejelentkező-, óraszervező- és ügyfélkapcsolati rendszer támogatásával kezdheted ismét felvirágoztatni az iskoládat, egyesületedet. Nem mellesleg, a tanítványok is szeretni fogják! ? Kattints, és mutatjuk online élőben, mi mindent bízhatsz a MotiBro-ra:

Ismerd meg élőben!

Ingyenes demó

Egy rövid bemutató többet mond ezer leírásnál. Ha szeretnéd működés közben látni a Motibrót, kérj ingyenes konzultációt most!

Nyíl

Tetszett a cikk? Oszd meg mással is!

FacebookCopy LinkMessengerWhatsApp

Szeretném az ingyenes tudásanyagot!

E-book letöltése

Hozz ki többet a sportklubodból!

Klubvezetési fortélyok emailben

Pénztárcabarát klubfejlesztési tippek 2 hetente
Hozz ki többet a sportklubodból!

Sikeres üzenet

Köszönjük a feliratkozásodat!

Próbáld ki ingyenes demónkat!

Kérlek, add meg a következő információkat, hogy minél személyre szabottabban tudjunk beszélgetni!