Stúdiódat a szenvedélyed

viszi előre,

ügyvitelét a MotiBro

Mozgásstúdiódban számodra is elérhető a harmónia.
A bejelentkezéstől a számlázásig mindent leegyszerűsítünk.
Válaszd a jövőbe mutató stúdiómenedzsmentet!

Lassan belefulladsz az időrabló papírmunkába, mégsem vagy elég eredményes?

Tele van már a hócipőd a bejelentkezések kezelésével?

Ha folyamatosan több felületen is keresnek, épp csak füstjelekkel nem próbálnak kommunikálni veled, és ez már átláthatatlan, kezelhetetlen, stresszes és frusztráló, de nem látod a kiutat…

Időigényes és macerás bérletnyilvántartás?

Ha rendszeresen hosszú órákat kell eltöltened azzal, hogy összegyűjtsd és vezesd a vendégeidre vonatkozó információkat, bérletfelhasználásokat a rengeteg külön tétel miatt, és ez már túl sok…

Vendégeid nem maradnak nálad hosszabb távon?

Ha vendégeid, tanítványaid elveszítik a motivációjukat, az utolsó pillanatban mondják le a részvételt vagy egyszer csak meg sem jelennek többé az órákon, hamar eltűnnek, és ezen változtatni szeretnél…

Mindenhez rád van szükség?

Ha unod már a véget nem érő nyilvántartás- és kimutatáskészítést a vendégeknek, oktatóknak, könyvelőnek, eleged van az adminisztráció-hegyekből és gördülékenyebb, könnyebb ügyvitelt szeretnél, de ez elérhetetlennek tűnik…

Vendégeid nem maradnak nálad hosszabb távon?

Ha vendégeid, tanítványaid elveszítik a motivációjukat, az utolsó pillanatban mondják le a részvételt vagy egyszer csak meg sem jelennek többé az órákon, hamar eltűnnek, és ezen változtatni szeretnél…

Mindenhez szükség van rád?

Ha unod már a véget nem érő nyilvántartás- és kimutatáskészítést a vendégeknek, oktatóknak, könyvelőnek, eleged van az adminisztráció-hegyekből és gördülékenyebb, könnyebb ügyvitelt szeretnél, de ez elérhetetlennek tűnik…

Munka-magánélet egyensúly, több bevétel, teljes szabadság:
igen, ez számodra is elérhető!

Több idő a hivatásodra, nyugodtabb élet

Kevesebb adminisztratív teher és átlátható folyamatok: így végre valóban a hivatásoddal foglalkozhatsz, több érdemi munkát végezhetsz. A munka-magánélet egyensúlyod helyrebillen, a stressz mérséklődik. Több időt, több bevételt és nyugodt mindennapokat nyersz.

Több, magasabb bevétel

Biztos lehetsz benne, hogy nem hagysz pénzt az asztalon: az átfogó ügyviteli rendszernek köszönhetően néhány kattintással, az eddigiekhez képest töredék mennyiségű ráfordított idővel, könnyebben érhetsz el több bevételt – és ez tökéletesen átlátható lesz!

Teljes szabadság, bárhonnan

Bárhol, bármikor dolgozhatsz: nem leszel többé helyhez vagy időhöz kötve, magad szabhatod meg, mikor foglalkozol az adminisztratív tennivalókkal. Szabadon, függetlenül, a magad uraként ezerszer könnyebb és kényelmesebb dolgod lesz.

Óraszervezés és kapcsolattartás vendégeiddel könnyedén, egy rendszerben – ez a MotiBro

A MotiBro szoftver a legmegbízhatóbb társad lesz stúdiód vezetésében!

Ügyfélkapcsolati és ügyviteli rendszer, amely segít a bejelentkezésben, bérletkezelésben és óraszervezésben.

A MotiBroval időt takarítasz meg, csökkenni fog a papírmunka, és pár kattintással nyomon követheted pénzügyeidet.

A felhő alapú, bármikor, bárhonnan elérhető rendszer és az automatizmusok a legjobb barátaid lesznek.

Tapasztald meg a könnyed, stresszmentes stúdióvezetés élményét!

A MotiBro leegyszerűsíti a munkád és megkönnyíti az életed

$

Rengeteg időd megy el a sokszor átláthatatlan, össze-vissza bejelentkezések kezelésével?

$

A MotiBro-val vendégeid bármikor (heti hét napon, napi 24 órában) önállóan be tudnak jelentkezni, átlátják saját adataikat, óráikat, bérletinformációikat is.

Nehezen, vagy egyáltalán nem látod át a bevételeidet?

$

Bevétel és bérletek a mobilodon, friss kimutatások, gyors oktatói elszámolások, mindez pár kattintással, pillanatok alatt, automatikusan.

Folyton cseng a telefonod, gyakorlatilag együtt élsz a stúdióval, stresszes vagy?

$

Velünk lazíthatsz. Adatok, bérletinformációk, lemondások kezelése, üzenetek, emlékeztetők: a MotiBro mindezt megoldja helyetted.

Kényelmesebb munka neked, legendás ügyfélélmény vendégeidnek

$

Gondoltál már rá, hány vendéget veszítesz, mert nem vagy mindig elérhető, amikor ők keresnek?

$

Az online vásárlás 0-24-ben “nyitva van”, így vendégeid akkor intézhetik, amikor szeretnék vagy épp idejük van rá – kényelmes, gyors, praktikus.

Nem elég egyszerű a bejelentkezés, bérletvásárlás folyamata?

$
Vendégeid nagy része online éli mindennapjait, számukra természetes, alapvető igény az egyszerű vásárlási lehetőség. A MotiBro-val megadhatod nekik ezt.

Vendégeid menet közben elveszítik motivációjukat, lemondják az órákat, nem jelennek meg?

$

A MotiBro motivációs eszközként sem utolsó: aki előre megvette a bérletét online, jó eséllyel nagyobb késztetést érez, hogy ne hagyja ki a következő órát.

Egyszerű & nagyszerű, mobilodról is elérhető megoldás fejlődő, csoportos órákat kínáló stúdióknak

jóga

jóga

jóga

pilates

jóga

fitness

jóga

power plate

jóga

funkci­onális

jóga

kettle­bell

A MotiBro neked való, ha…

N

csoportos és/vagy egyéni órákat tartasz online vagy offline

N

stúdiót, termet vezetsz és kezd túlnőni rajtad az adminisztrációs terhelés

N

időt szeretnél megtakarítani a papírmunka csökkentésével

N

néhány kattintással szeretnéd nyomon követni a pénzügyeidet

N

többet szeretnél a hivatásoddal, érdemi munkáddal foglalkozni

N

több bevételre vágysz

Nem neked való, ha…

M

még kevesebb, mint 30 vendéged van havonta

M

nagy fitnesztermet üzemeltetsz, ahol beépített beléptetőrendszered van

M

van már saját rendszered és biztos vagy benne, hogy minden problémádat megoldja

M

nem vagy nyitott a technológiai megoldások használatára

Bevételnövelő funkciók

A MotiBro-t számos bevételnövelő funkcióval láttuk el: az online fizetés heti hét napon, napi 24 órában elérhető és teljesen automatikus. A várólista segít, ha óráidon váratlanul felszabadul egy hely: azonnal megy a többieknek az értesítés, így könnyen betelnek a helyek. A kései lemondások díjbeszedése is a kedvenceid közé fog tartozni – ezek a funkciók nem csak megelőzik a bevételkiesést; segítenek a bevétel növelésében is!

Online fizetési integráció

Fizetés éjjel-nappal, heti hét napon, készpénzforgalom nélkül, automatizáltan: akár pár nap alatt elindítható online fizetés a Barion Payment Zrt-vel – induló költségek nélkül, kedvező, tranzakció alapú díjszabással.

Kései lemondók díjbeszedése

Ha vendégeid későn, vagy egyáltalán nem mondják le az órát, a rendszer akkor is automatikusan levonja tőlük a díjat. A MotiBro rendszerében egyszerűen kezelheted a tagdíjakat, bérleteket és kintlévőségeket. Csoportokra és óratípusokra szabható árlistával, több bérlettípussal, a tartozások automatikus rendezésével segítünk, hogy neked csak az edzéssel kelljen foglalkoznod az elmaradozó fizetések helyett. Nincs több elmaradt fizetés!

Kimagasló ügyfélélmény és vendégmegtartás

Vendégmegtartó és élménynövelő funkciókat is szép számmal tartalmaz a szoftver. Ilyen például a saját, személyes sportolói fiók minden vendégednek, a nyilvános órarend, a csoportüzenetek, a születésnapi emlékeztető piktogram és a személyre szabható automata üzenetek funkciója is. Vendégeid, tanítványaid érzik majd a törődést, de az órai jegyzetek, statisztikák hozzáférése is fontos, nagy segítséget jelenthet például edzésnapló vezetésében.

Lemorzsolódók visszaterelése

Az okos jelenléti íven egy pillanat alatt láthatod, ki igényel nagyobb figyelmet, ki az, aki rendszertelenül látogatja az órákat. A havi jelenléti összefoglaló a legkevésbé aktív tanítványok megtalálásában segít. A korai lemorzsolódás előrejelzővel egyedi “visszaterelő” ajánlattal szolgálhatsz a rég nem járó vendégeknek – ez megelőzheti a bevételkiesést és növelheti is a bevételedet.

Személyre szabott kommunikáció

A személyre szabott automatikus üzenetek legnagyobb értéke, hogy a tanítvány érzi: törődsz vele. A fényképes jelenléti ív aktivitástörténettel és személyes jegyzetekkel segít, hogy könnyedén személyre szabható csoportos vagy egyedi üzeneteket is küldhess vendégeidnek. Lehet ez emlékeztető a közelgő óráról, lemondásról, értesítő a következő heti bejelentkezéshez, összefoglaló az aktivitásról, születésnapi köszöntés, egyedi akció, emlékeztető a bérlet lejárta előtt – tulajdonképpen bármi, személyre szabható szöveggel és dizájnnal. Neked már csak az edzéssel kell foglalkozni!

Automatiz­musok, amik felszabadítanak és értékes időt spórolnak neked

Oktatók és teremkapacitások, foglalkozások menedzselése, bejelentkezések, lemondások, megerősítő, lemondó, figyelmeztető e-mailek küldése, bérletkezelés, a bérletfelhasználások nyilvántartása és az oktatói elszámolások, online fizetés és számlázás… már elolvasni is fárasztó volt? A MotiBro-val mindez automatizáltan elérhető számodra. Egyszerűbben szólva: rengeteg időt spórolhatsz meg, és elérheted a teljes szabadságot.

Online számlázási integráció

Szabályos működés számlatömb és körmölés nélkül, egyszerű és kényelmes számlázási opció a Billingo rendszerével – induló költségek nélkül. Az online számlázás automatikus: a jegy/bérlet megvásárlásakor annak adatai alapján azonnal el is készül a számla.

Önműködő bérletkezelés és kintlévőségfigyelés

Az önműködő bérletkezelés funkcióval azt fogod érezni és tapasztalni, hogy „minden magától megy.” Ugyanis tényleg magától megy: a rendszer nyilvántartja helyetted a bérletfelhasználásokat, automatikusan levonja az alkalmakat és pontosan megmutatja, mikor esedékes a következő bérletvásárlás – így a bérletnyilvántartások és a kintlévőségfigyelés terhét is leveszi a válladról!

A teljes stúdió­menedzsment a zsebedben – felhő alapú szoftver

A MotiBro felhő alapú szoftver, ennek köszönhetően pedig bárhol, bármikor pár kattintással menedzselheted stúdiód mindennapjait. Mindegy, hogy asztali számítógépen, mobilon vagy tableten szeretnél dolgozni, csak internet kell, a rendszert bárhonnan eléred. Bárhol, bármikor használhatod: út közben, nyaraláskor, külföldön, vagy akár egy erdő közepén is. A teljes menedzsment elfér a zsebedben, akkor és ott veszed elő, amikor és ahol kedved tartja. Ez a tökéletes szabadság.

Nyilvántartástól az online órákig

Számodra is van egy ideális csomagunk:

Éves előfizetés
(14-35% megtakarítással)
Havi előfizetés

TEAM

9.500 Ft
+ ÁFA / hó


éves előfizetéssel
évente előre fizetve
 • max. 5 profil

  Online bejelentkezés mindenkinek

 • Órarend a weboldalra
 • Online bejelentkezés
 • Bérlet/tagdíjkezelés
 • Csoportüzenetek
 • Havi oktatói elszámolás

PRO

14.167 Ft
+ ÁFA / hó


éves előfizetéssel
évente előre fizetve
 • max. 5 profil

  Oktatásszervezés felsőfokon

 • Minden ami TEAM és még
 • Órák csak tagoknak
 • Előszűrt nyilvános órarendek
 • Tanfolyamok
 • Online óratartás
 • Saját arculatra alakítható

Bízhatsz bennünk:
ismerjük és értjük a problémáidat, valódi megoldást adunk rájuk

Mi is egy független, önmagunk erejéből működő vállalkozás vagyunk, a szolgáltatószektorban dolgozunk. Csoportos órákat kezelő rendszerünket a legismertebb magyar szabadidős szolgáltatók használják, a folyamatos fejlesztése többszáz vezetői interjú alapján, és a több, mint 2000 oktató visszajelzése alapján zajlik, akik használják.

Rendszerünkkel több, mint 2 millió foglaláson és 120.000 sportoló kezelésén vagyunk már túl – sikeres, elégedett partnerekkel büszkélkedhetünk.

Partnereink céltudatos vezetők: mozgásstúdiók, szabadidős életmódközpontok és oktatási intézetek vezetői, akik felismerték a rendszeres, visszatérő feladatok automatizációjában rejlő lehetőségeket.

Ha neked is fontos a minőségi ugrás, előrelépés, a munkád és a magánéleted egyensúlya, és hogy ne papírmunkára pazarold az értékes idődet, hanem inkább több tanítványt szerezz hatékonyabb munkafolyamatokkal, kevesebb stresszel és magasabb bevétellel – akkor neked is köztük a helyed!

Ők már bizalmat szavaztak nekünk, és nem bánták meg

„Az volt a legfontosabb, hogy az órákra való bejelentkezés egy rendezett csatornán keresztül működjön, mert korábban bizonytalan volt, hogy ki jön, ki nem, ki az, aki csak elfelejtett szólni. A MotiBro elérte a célját, bevált a rendszer, sokkal kevesebb időm megy el az egyeztetésekkel.”

Tatorján Anna
Kangatrainer, KangaBurn és KangaMom Training edző

Mivel Panni vendégei kismamák vagy kisgyermekes anyukák, gyakran adódik váratlan eset. Mondjuk a kismama nem érzi jól magát, vagy a gyerek betegszik meg reggelre, ezért az edzés előtt pár órával lemondják a részvételt. Ez korábban sok problémát okozott Panninak, mert több csatornán jöttek a jelzések – szüksége volt egy átfogó rendszerre, amelyben naprakészen láthatja az összes aktuális foglalást.

„Reggel ránézek, és ennyi. Működik a dolog! Az anyukák is szeretik, az általános reakció az volt, hogy: Jajj, de jó ez az egész! Tetszett nekik a vasárnaponként automatikusan kiküldött, foglalásra emlékeztető e-mail, így nem felejtenek el bejelentkezni, és egyszerűbb is így a foglalás. Plusz ők is látják, hogy áll a bérletük, mennyi van még belőle.”

„Azt is mondhatnánk, hogy nincs szükségem recepciósra, ezt a munkakört kiváltotta a MotiBro. Minden egyben van! A MotiBro a jobb kezem, olyan, mint egy szuper jó irodai munkatárs, és egyúttal ő a pénzügyi asszisztensem is.”

Bunás-Török Éva
a MAGNÓLIA fitness stúdió tulajdonosa és szakmai vezetője

Éva időről időre próbálta egyszerűsíteni a stúdió működtetésével járó feladatokat. Be is vezetett korábban egy online foglalórendszert, de nem tudta testre szabni, és a vendégek sem voltak oda érte. A bérleteket pedig még mindig papír alapon voltak kénytelenek kezelni. Ez számos hibalehetőséget hordozott magában, és rettenetesen időrabló is volt. Ezért lelkesedett már az elejétől az átfogó online óraszervezőért:

„Úgy láttam, hogy ez megkönnyítheti a munkámat. Megszűnik a papírbérlet, ezzel megszűnik a hibázási lehetőség is!”

És így is lett:

„Anno 50 papírbérletet át kellett kutatnom, hogy megtaláljam a keresett vendég bérletét. Most azonnal be tudom jelölni a vendégek jelenlétét, a bérletlevonás meg már a rendszer dolga.”
De nem csak Évának könnyebb így:

„Nagyon egyszerű, érthető a rendszer, még a nagymamák is könnyen használják. Vannak olyan 60 év körüli vendégeim, akik alapvetően nincsenek jelen az online világban, de most ők is a rendszeren keresztül jelentkeznek.”

„Mindenkinek megváltás volt, hogy van egy kész rendszer, ami ezt az egészet elviszi helyettünk, és nem kell a szabadidőnkben sok-sok órát eltöltenünk ezekkel a feladatokkal. A privát életem teljességét én sem akarom odaadni a stúdiónak. Meg is szüntettem a termes telefonszámot, mióta van MotiBro.”

Egervölgyi Júlia
Yoga Shala jógastúdió

„Klassz, hogy látom az órák alakulását, hogy hányan lesznek. Ez különösen akkor fontos, ha esetleg órát kell lemondani- szeretném az Oktatóim magánéletét is tiszteletben tartani, vigyázni a lelkesedésükre, privát életükre. Több hónapra előre tudom tervezni a terem programjait és gyorsan tudok reagálni, flexibilisen, ha egy órát valaki más helyettesít, könnyen át tudom állítani. A tanáraim is szeretik” – mesélte el Júlia.

A lehetőségek folyamatosan bővülnek a szoftverben, így ő is újabb és újabb időigényes feladatot tud megoldani hatékonyabban, töredék idő alatt. Ilyen az oktatói elszámolási is: korábban az oktatóival füzetben vezették az óraszámokat, és a hó végi elszámolás havi 3-4 órát rabolt el Júliától. Most ezt az időt teljes egészében megspórolja az automatikus elszámolásnak köszönhetően.

„Más rendszerrel ilyen könnyen, rugalmasan nem tudnám vezetni a termet: józan paraszti ész kell hozzá és semmi egyéb, abszolút felhasználóbarát.”
Júlia és 7 oktatója összetartó csapatot alkotnak, és ez nem csupán a terem szellemiségén érződik.
„Mindenkinek megváltás volt, hogy van egy kész rendszer, ami ezt az egészet elviszi helyettünk, és nem kell a szabadidőnkben sok-sok órát eltöltenünk ezekkel a feladatokkal. A privát életem teljességét én sem akarom odaadni a stúdiónak.”

„Kerestem a lehetőségét, hogy profibb szolgáltatást tudjak adni a vendégeimnek. Nyomasztóan hatott rám, hogy nem tudtam annyi időt szánni a családomra, a lányomra, mint amennyit szerettem volna. Megoldást kellett találnom, hogy a profi szolgáltatás és a megfelelő mennyiségű szabadidő egyszerre legyen meg.”

Vadász Ákos Tullió
a funkcionális jóga alapítója

Ákos minden adminisztrációt papír alapon végzett a stúdióban, ami a vendégeitől és szakmai fejlődésétől vette el az értékes időt. Egyre inkább szükségét érezte a változtatásnak, hogy a füzetekben való lapozgatás helyett pillanatok alatt visszakereshető legyen minden korábbi információ, és átláthatóbbá váljon a terem működése.

A megoldást pedig a MotiBro vendégkezelési és adminisztrációs rendszerében találta meg, ami ma már szerves részét képezi stúdiója mindennapjainak.

„Onnantól kezdve, hogy egy vendégem bejelentkezik a honlapon, odáig, hogy elmegy az óráról, ez egy élmény. Ezt szeretném befolyásolni személyes figyelemmel, hangvétellel az órán, és sok aprósággal. Ehhez ad nekem konkrét információkat a MotiBro, így lesz személyes élmény a csoportos óra.”

„Iszonyatosan nagy segítség a MotiBro az elmúlt 4 évre visszatekintve. Mi nem vagyunk nagy klub, 250-330 közötti aktív tanulói létszám nem olyan óriási szám. Mégis elég nagy ahhoz, hogy rendszer nélkül nem lehetne követni a befizetéseket, a személyes adatokat, egyedi tudnivalókat minden egyes tanulónkról. Ez pedig elengedhetetlen, hogy emberként tudjam kezelni őket, és ebben segít a rendszer.”

Dancs István Roland
Iron Samson Gym

„Ez a legjobb rendszer, amit eddig kipróbáltam – nagy szó, hogy elégedettek vele a vendégeim is.”

Sárai Dávid
Powercat

„Kerestem a megoldást, hogy tudnék célzottan, gyorsan üzenetet küldeni a vendégeknek. Korábban saját levelezőrendszert használtam, de most már az üzeneteket is a MotiBro-ból küldöm ki. Például ha van valami aktuális, fontos infó, egy kattintással kijelölöm az összes embert, és már megy is ki a levél.”

Kovács Mátyás
CrossFit Corvinus

„Nagyon szeretjük a MotiBrót! Igazán jól felépített, átgondolt, felhasználóbarát rendszer. A vendégeink is szeretik. Nagy segítség nekünk, rendkívül hasznos rendszer! Köszönjük!”

Lővey Ádám
LoveYoga

Még nem láttál mindent! Értékes extrák és bónuszok

Online órák kezelése

Online oktatás, óraszervezés és ügyfélkapcsolat egyben: tarts csoportos és egyéni órákat online, 100 %-ban automatizáltan! A személyes kapcsolat varázsa is megmarad, a csoportos órák valódi közösségben zajlanak, és az azonnali oktatói visszajelzések is teret kapnak valós időben. Az online és offline óráid egy helyen kezelhetők, a fizetéstől a bérleteken át a számlázásig. Oktass online interaktívan, Zoom integrációval!*

Workshop, kiemelt esemény

A rendszer nem csak egyéni és csoportos óráid menetrendszerű kezelésében segít: ügyfélélménynövelő és marketing jellegű események kezelésében is segítségedre lesz, így támogatva meglévő ügyfeleid élményének növelését és új ügyfelek szerzését is. Tarts workshopokat, kiemelt eseményeket, az ügyvitelt pedig ebben az esetben is bízd nyugodtan a MotiBro-ra!

Kisgyermekes csoportok kezelése

Kommunikálj a gyerekkel ÉS a szülővel egyszerre – erre ad lehetőséget a kisgyermekes csoportok kezelése funkció. Egyszerű és gyors kommunikáció a gyermek haladásáról a szülők felé (is), szülői fiók az óralátogatás és a bérletfizetés követésére, vészhelyzet esetén pedig a szülő azonnal hívható a mobilodról.

* A MotiBro előfizetés nem tartalmazza a külső szolgáltatók díjait. A Zoom bármely fizetős előfizetési csomagjával működik az integráció.

Érthető rendszer, támogató csapat, kockázatmentes fejlesztés – és ezt garantáljuk is

Érteni fogsz mindent

Ha még nem használtál hasonló rendszert, akkor sem kell félned, garantáljuk, hogy minden érthető lesz. A bevezetés szakértő által támogatott élő tanácsadás keretében történik, minden (egyébként egyszerű) lépésnél támogatunk.

Nem hagyunk magadra

Folyamatos ügyfélszolgálati támogatást és könnyedén használható tudástárat is biztosítunk, így garantálva neked, hogy a rendszer bevezetése után sem fogod elveszettnek érezni magad – mi mindenben melletted leszünk és segítünk, amikor szükséged van rá.

Nem kell elköteleződnöd

Felmerülhet benned, hogy mekkora kockázatot, mekkora elköteleződést és milyen költségeket vállalsz, ha a MotiBro-t választod. Nincs miért aggódnod, ugyanis nincs kockázat, nincs elköteleződés, sőt, ha szükséges, ingyenesen segítünk más rendszerről áttérni a MotiBro használatára!

Adataid biztonságban lesznek

Az adatfeldolgozói garancia keretében biztosítunk arról, hogy a kezelt adatok a te adataid, mi csak az utasításaidat követjük, ügyfeleid adatait nem használjuk fel, másoknak nem adjuk át, csak a szükséges mértékben kezeljük. Semmilyen más reklámtevékenységhez vagy célhoz nem használjuk fel az adataikat.

Már csak néhány lépés választ el a stresszmentes teremvezetéstől!

Ingyenes élő bemutató és személyes konzultáció online, stúdiódra szabott megoldás

Csomag kiválasztása és megrendelése, a rendszer szakértővel támogatott bevezetése

Profi menedzsment könnyedén: csörög a kassza, boldog a vendég, te pedig élvezed a szabadságot és a nyugodtabb hétköznapokat!

Gyakran felmerülő kérdések

segítünk, hogy mindent tisztán láss

Milyen eszközökön tudom használni a MotiBro-t? Szükséges telepítenem, letöltenem hozzá valamit?

A MotiBro egy webapplikáció, azaz bármely modern internetes böngészőben használható, nem kell semmit sehová telepítened vagy letöltened. Okostelefonról, tabletről, asztali számítógépről és laptopról is kifogástalanul működik, csak internetelérésre lesz szükséged hozzá.

Mennyibe kerül nekem a MotiBro? Mitől függ, hogy mennyit fizetek?

Az előfizetés díja az általad igényelt funkcióktól, a munkatársi (pl. oktató, edző, terapeuta) és vezetői felhasználók számától, valamint a díjfizetés gyakoriságától függően alakul.

Azt is fontos tudnod, hogy a MotiBro előfizetés nem tartalmazza a külső szolgáltatók díjait. Az integrációk használatához a külső szolgáltatókhoz tőlünk függetlenül kell regisztrálni, előfizetni.

(A Barion szervezeti tárcájával működik az összekötés, magánszemélyként létrehozott tárcával nem. A Billingo ingyenes verziójával nem, de bármely előfizetési csomagjával működik az integráció.)

Hogyan tudok fizetni?

Átutalással vagy bankkártyás fizetéssel is van lehetőséged fizetni.

Mikor és hogyan válthatok a díjcsomagok között?

Bármikor válthatsz a díjcsomagok között – nagyobb csomagra azonnal, kisebb csomagra a már befizetett időszak lejártával történik meg az átváltás.

Ha jógastúdióm van, melyik előfizetési lehetőséget érdemes választanom?

A TEAM csomagok valamelyike elegendő lesz számodra, ha

 • nem tartasz interaktív online órákat,
 • nincs szükséged egyedi órarendekre bizonyos gyakorlóidnak,
 • nincs szükséged előre szűrt nyilvános órarendre,
 • és nem szükséges azt a stúdiód arculatára alakítani.

Válaszd a PRO csomagot, ha a fentiek közül bármelyik funkcióra szükséged van.

Biztonságban lesznek a vendégeim, tanítványaim adatai?

Az adatok biztonságára kiemelt figyelmet fordítunk. Biztonságos, németországi szervereken tároljuk, rendszerünk az adatokat SHA256 titkosítással küldi, lehetetlenné téve azok értelmezését vagy visszafejtését az illetéktelenek számára. Biztosítjuk, hogy a GDPR előírások szerint kezelhesd a vendégeid, tanítványaid adatait, amelyeknek mindvégig te maradsz az adatkezelője – adatkezelési szempontból mi csak az adatfeldolgozód leszünk.

Nem eshet be bárki csak úgy az utcáról az óráimra- melyik díjcsomagot érdemes választanom?

Neked a PRO díjcsomagok egyikére van szükséged, mert ebben tudsz egyedi órarendeket készíteni a regisztrált tagoknak. Valamint ebben tudod előre szűrni a nyilvános órarendedet is, ha az új érdeklődőknek is kínálsz szabadon foglalható eseményeket.

Van hűségidő? Mikor és hogyan mondhatom le az előfizetésemet?

Havi előfizetés esetén nincs hűségidő, azaz bármikor felmondhatod a szerződésed, a következő hónap elsejétől szűnik meg az előfizetés. Éves előfizetés esetén az előfizetési időszak végéig fenntartjuk a szolgáltatást.

Kaphatok kedvezményt? Ha igen, milyen esetekben?

Ha éves előfizetést választasz, akár 35% kedvezményt is kaphatsz csomagtól függően.
Illetve szuper ajánlói programunk révén akár nullára is csökkentheted a havi előfizetési díjadat!

Milyen segítséget kapok a MotiBro elindításához és a mindennapos használathoz?

TEAM és PRO csomagok esetében ingyenes, élő online bevezetési tanácsadás alkalmával már a saját felhasználói fiókodban mutatjuk meg, mit és hogyan kell feltöltened, beállítanod. A vezetői fiókodban elérhető Tudástárban minden technikai és használati útmutatót megtalálsz, amire a kezdeteknél és a napi használat során szükséged lehet. E-mailes ügyfélszolgálatunk is segítségedre lesz, valamint TEAM és PRO előfizetőként havi egyszer ingyenes online tanácsadást is kérhetsz.

Olyan kérdésed van, amire eddig még nem adtunk választ?
Írj nekünk a hello@motibro.com címre, boldogan segítünk!

Mindaddig, amíg kockás füzetben vagy excel táblázatokban adminisztrálsz, a saját életedet nehezíted meg – pedig sokkal szabadabb is lehetnél, már most!

Válaszd a kevesebb papírmunkát, a több szabadidőt, a magasabb bevételt és az átláthatóbb, egyszerűbb folyamatokat – válaszd a MotiBro-t! Kérd az ingyenes bemutatódat most!

Send this to a friend